curion

Urinebedzakken

Voor de nacht of als u bedlegerig bent, kunt u een urinebedzak gebruiken. Deze heeft meestal een inhoud van twee liter en een slang van minimaal 90 cm lengte. Een urinebedzak wordt met een speciale bedhanger aan het bed bevestigd. Er zijn urinebedzakken voor kortdurend gebruik (CuriBag: maximaal 24 uur) en voor langdurend gebruik (maximaal één week). Urinebedzakken voor langdurend gebruik zijn gemaakt van een dikkere folie en hebben een zwaardere kwaliteit aftapkraan. Ze zijn zowel steriel als niet-steriel verkrijgbaar

Voor het legen van de urinebedzak zijn verschillende aftapkranen beschikbaar.

Kruiskraan
Makkelijk met één hand te bedienen. Geen aanraking met urine en dus hygiënisch in het gebruik.

Trekkraan
Met twee handen te bedienen.

Urinebedzak voor gebruik van maximaal 24 uur
CuriBag-urinebedzakken zijn een goede keuze als u overdag gebruikmaakt van een urinebeenzak. U koppelt de CuriBag-urinebedzak bij het slapen gaan aan, om hem ’s ochtends af te koppelen en weg te gooien. CuriBag-urinebedzakken zijn ook een goede keuze als u bedlegerig bent en graag dagelijks een schone urinebezak gebruikt.


Urinebedzakken voor gebruik van maximaal één week
Deze urinezakken zijn een goede keuze als u bedlegerig bent en dus dag en nacht gebruikmaakt van een urinebedzak. De urinebedzakken zijn gemaakt van een extra stevige folie en hebben een zwaardere kwaliteit aftapkraan. Deze urinebedzakken zijn ook steriel leverbaar en worden daarom vaak gebruikt in het ziekenhuis.

Assortimentsoverzicht
CuriBag, kleinverpakking, urinebedzak voor gebruik van één dag, met kruiskraan (voor gebruik thuis)
CuriBag, bulkverpakking, urinebedzak voor gebruik van één dag, met kruiskraan (voor gebruik in instellingen)
Urinebedzak voor gebruik van één weekRealisatie: Cosly.com - arbeidsmediation