curion

Urinebeenzakken

Een urinebeenzak is er voor gebruik overdag. Wilt u graag iedere dag een schone urinebeenzak? Kies dan voor de CuriBag urinebeenzak.
U kunt ook kiezen voor urinebeenzakken die u meerdere dagen kunt gebruiken, de Soft Careline. Deze urinebeenzak blijft aan uw been bevestigd zitten. U leegt hem ‘s avonds via een aftapkraantje in de urinebedzak.

Er zijn urinebeenzakken met korte (10 cm) en lange (45 tot 60 cm) slangen. Een lange slang is handig voor rolstoelgebruikers. De urinebeenzak wordt dan ter hoogte van de kuit of enkel bevestigd, zodat de urine goed kan aflopen.

Ook zijn er verschillende kraantjes om de urine uit de urinebeenzak te laten aflopen.

Kruiskraan
Makkelijk met één hand te openen. Voorkomt aanraking met de urine. Daardoor is deze zeer hygiënisch in gebruik.

Trekkraan
Hiermee kunt u de urinebeenzak leeg laten lopen. Klein en discreet.

CuriBag voor gebruik van één dag
Urinebeenzak voor gebruik van maximaal één dag. U kiest voor deze zak als er stolsels of vlokken in de urine zitten of wanneer u het prettig vindt dagelijks een schone urinezak te gebruiken.


Soft Careline voor gebruik van meerdere dagen
De Soft Careline urinebeenzak is geschikt voor gebruik van meerdere dagen (maximaal vijf). De zak loopt net zoals uw been taps toe en is voorzien van een zacht huidvriendelijk laagje aan de achterkant. Ook kan deze urinebeenzak ’s nachts doorgekoppeld worden naar een urinebedzak. Zo hoeft u de urinebeenzak minder vaak van de verblijfskatheter af te koppelen.

De keus is aan u!

Assortimentsoverzicht
CuriBag - kleinverpakking, urinebeenzak voor gebruik van één dag
CuriBag - bulkverpakking, urinebeenzak voor gebruik van één dag
Soft Careline, urinebeenzak voor gebruik van meerdere dagenRealisatie: Cosly.com - arbeidsmediation